ontwerp5

Onze visie

OLDSKOOL wil bier brouwen in een nieuw format. Een focus op oude beertypes met pure liefde voor klassieke en moderne hoppen. Een perfecte combinatie voor gebalanceerde bieren, die rustig gedronken dienen te worden. Het is de missie van OLDSKOOL om bierliefhebbers, brouwerijen, café-eigenaren en slijterijen te overtuigen van de boodschap dat het mogelijk is om bier van hoge kwaliteit te brouwen door te werken met de juiste mensen en ingrediënten. Aan de doorsnee consument willen we graag tonen dat er meer is dan een normale Duvel of een kunstmatig gezoet Bockbiertje.

Echter, sinds het grootste deel van de Nederlandse speciaalbiermarkt bestaat uit brouwsels van een tamelijk laag niveau of met toegevoegde suiker en kruiden, vonden wij het tijd voor verandering. De Nederlandse intentie is om terug te gaan naar ‘oude’ beertypes, naar de wortels van onze brouwsels, die in Engelse en Duitse stijlen liggen. We willen de invloeden van de USA en België zo beperkt mogelijk houden.

Alle OLDSKOOL bieren zijn daarom gebrouwen

  • Volgens het Beierse Reinheitsgebot, zonder toegevoegde suikers / kruiden / zuren
  • Op een speciaal geselecteerde locatie in Nederland
  • Door telkens andere experts
  • Met het recept, de enthousiasme en bierliefde van een van de jongste biersommeliers ter wereld, Dennis Kort.

OLDSKOOL is een huurbrouwerij en dat zullen we ook blijven. We zijn altijd op zoek naar de beste professionele brouwers in Nederland. Ons motto is: “Speciaal bier is goed, maar specialer bier is beter.”

Proost!

 Geschiedenis

visie