caspar2


 

Wolter de Bes, rasondernemer en horecatijger, is met zijn 10 jaar ondernemers ervaring de drijvende kracht achter een van Neerlands mooiste cafés.

In het Arnhemse Klarendal ligt immers CASPAR een gastvrije modern “bruin” grandcafé.

Wolter’s jarenlang passie voor speciaal bier en gastvrijheid doen hem in de zomer van 2015 er toe bewegen iets meer voor zijn klanten te serveren dan standaard. Over de jaren heen heeft Wolter vele bier ideeën verzonnen en worden nu via Brouwerij CC gerealiseerd door OLDSKOOL.

Voor meer info: Website CASPAR

Check hieronder de twee huisbieren voor CASPAR!

image-5377737

 

CC American Wheat Ale

Deze American Wheat is vernoemd naar de maker van het originele recept van Pierre Celis' Hoegaarden. In het originele recept stond immers gemoute tarwe op het programma, wat perfect binnen OLDSKOOL's Reinheitsgebot past. Zonder de kruiden en zonder suiker maar met het gebruik van vele verschillende Citrus (C) hoppen komt er een fruitige toets in het bier.

Alc./Vol.:                     5.8%
Verkrijgbaarheid:        Verkrijgbaar op fles (Excl. voor Slijterij van Pernis)                                      en fust (Excl. voor CASPAR & Drinkers Pub)
Eetcombinatie:            Alles wat zomers en BBQ's betreft.
 

Triple CC

Een volmout Tripel met een dikke knipoog naar vader der Tripels: Westmalle. Een unieke tripel met Westmalle gist en Mandarina Bavaria Hop. Triple CC heeft wel een flinke berg hop en heeft naast de standaard Tripel smaken een frisbittere afdronk.

Alc./Vol.:                     8.0%
Verkrijgbaarheid:        Verkrijgbaar op fust (Exclusief voor CASPAR)
Eetcombinatie:            Nagerechten met veeeeeel suikers